BRENDOVI

RED VALENTINO

Valentino Garavani je talijanski modni dizajner najpoznatiji kao osnivač tvrtke Valentino SpA. Valentino je bio omiljen dizajner svjetskih najbolje odjevenih žena, uključujući i Jacqueline Kennedy.  Među njegovim potpisom je posebna boja tkanine, poznata kao “Valentino crvena boja.” Tijekom karijere primarne linije su mu Valentino, Valentino Garavani i R.E.D. Valentino.

RED Valentino (Romantic Eccentric Dress) je spoj glavnih linija s potpisom sofisticiranosti, razigranosti, elegancije i suvremene estetike. 

 

 

MARC JACOBS

Proslavljeni američki dizajner Marc Jacobs najpoznatiji je po svom istoimenom modnom brandu, te činjenici da je punih 16 godina bio na čelu kreativnog tima kultne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Za vrijeme rada u Vuittonu, Jacobs je predstavio mušku i žensku ‘ready-to-wear’ liniju, ali i brojne suradnje s umjetnicima poput Stephen Sprousea i Yayoi Kusame. Njegova bogata biografija tu ne završava, nego počinje još uspješnije razdoblje gdje Marc Jacobs postaje najveći dizajner kojeg je Amerika ikada imala

Marc Jacobs- slavodobitnik sjajnih kritika na NY FW!

 

 

VIDEO: Marc Jacobs Fall Winter 2017/2018 Runway Show