Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Jacadi Paris

Jacadi Paris suvremeni je brand francuske mode za djecu osnovan 1976. godine. Svojim kreacijama inspiriranim bezvremenskim nasljeđem klasičnih korijena slavi ljepotu djetinjstva. Odjeća, obuća i oprema za novorođenčad dizajnirane su za svakodnevne prilike, ali i za posebne trenutke. Namijenjene su dječacima i djevojčicama od 0-12 godina. Od prosinca 2018. godine Jacadi Paris dućan u samom središtu Zagreba krasi Masarykovu ulicu. Jacadi svojim bujnim kolekcijama njeguje francusku kvalitetu i eleganciju.

Već nekoliko sezona Jacadi stvara partnerstva putem kojih nastavlja širiti misiju o održavanju francuske tradicije u modnom svijetu. Svaka Jacadi Paris kolekcija dizajnirana je i usavršavana u pariškim radionicama u kojima nastaju prava mala remek djela. Ekskluzivan dizajn, uzorci i jedinstvene boje su do najsitnijeg detalja razrađene i u središtu svega što Jacadi radi. U izradi su korišteni kvalitetni materijali, precizna mjerenja, ručni vez, posvećenost detaljima i dizajnu.

Jacadi kolekcije..

Jacadi Paris Essentials bezvremenska je kolekcija koja se iznova ponavlja svake sezone, a dizajnirana je kako bi se uklopila i uvijek prikladno kombinirala sa svakodnevnim modnim kombinacijama. Ukoliko ste novopečeni roditelj ili tražite poklon za iste Jacadi nudi širok asortiman od igračaka do potrepština za vrtić te prvih odjevnih kombinacija. Poklon za novorođenče iz Jacadi dućana uljepšat će prve bebine dane. Svojim modernim, sportskim i suvremenim kolekcijama nudi pozamašan izbor odjevnih komada, dječje opreme i modnih dodataka. Svaka dob ima drugačije potrebe, a profesionalni tim vrhunskih stilista spremni su zadovoljiti i najzahtjevnije želje.

Kod odjevnih komada Jacadi stavlja naglasak na udobnost, praktičnost i prozračnost. Kako biste sačuvali mekoću odjeće u svakom odjevnom primjerku nalazi se etiketa s uputama za kvalitetno održavanje. Posebno stručno pristupa se i izradi obuće za mališane. Jacadi kolekciju obuće za djecu izrađuju najvrsniji europski postolari. Unutar kolekcije dostupne su tri kategorije cipela – ”Pre-walker”, ”Walker” i ”Child”. Jacadi Paris slavi nježnost i radost djetinjstva i spremno ih prati u svim trenucima njihovog odrastanja.