Filter

RED Valentino

RED Valentino modna je linija za mlade urbane zaljubljenice u modu. Cijela kolekcija prožeta je esencijom glamura koja čini Valentino prepoznatljivom. Romantic Eccentric Dress ili jednostavno RED Valentino najmlađa je linija proslavljenog talijanskog dizajnera Valentina Garavanija. Linija RED Valentino svijetlo dana ugledala je 2003. godine, a poznata je po kombinaciji klasičnog duha dotadašnjih Valentino kolekcija sa suvremenim pristupom. Uloženi trud pri izradi skice i prenošenju vizualizacije u djelo dovodi do prekrasnog konačnog izgleda svih modela.

Svaka kolekcija inspirirana je različitim kulturama i desetljećima što rezultira romantičnim i elegantnim dizajnom. Svoj identitet duguje romantičnim ekscentričnim haljinama, kako im i samo ime kaže. Ideja linije je naglasak na boje, oblike i materijale. Utjelovljenje je modernog talijanskog glamura i luksuza nadahnutog prvenstveno ženskom ljepotom.

Kolekcije su kreirane od najkvalitetnijih materijala s preciznom obradom i okom za lijepo, zato i ne čudi što je svaki primjerak ”iconic”.

RED je obožavana linija među brojnim slavnim osobama, ali i rado viđen odjevni komad kod ostatka publike. Svojim je cijenama praktičnija varijanta u odnosu na ostale linije iz te modne kuće. Polazišna točka za kreaciju nezaboravnih dizajnerskih komada iz te linije proizlazi iz talijanskih korijena, a dodatnu inspiraciju pronalazi i u eleganciji Parižanki koje uvijek izgledaju divno, iako time previše ne opterećuju. Valentino je uspješno povezao visoku modu Pariza s estetikom rodne Italije. Naglasak u svakoj kolekciji je prvenstveno na ženstvenosti i besprijekornom dizajnu koji se duboko urezao u modnu povijest. RED Valentino sinonim je za sofisticiranost bez prevelikog ukrašavanja. Linija je obogaćena besprijekornim ukusom i pristajat će svim ljubiteljicama talijanskih materijala i raskošnog glamura. Torbe, modni dodaci i cipele iz linije RV pronaći će svoj put do srca svake žene, a odličan su odabir za poklon dragoj osobi. RED Valentino linija omogućit će vam da kroz život kročite sa stilom, šarmom i ležernošću. RV kolekcije omogućit će vam da kroz život kročite sa stilom, šarmom i ležernošću.