srp. 11

Ljeto u francuskom stilu

Postoji nešto neopisivo u zraku ljetnih večeri. Svaki izlazak na užarene ulice grada nalikuje na filmske scene u kojima mi preuzimamo ulogu protagonista. S dolaskom prvih jesenskih dana, takvi trenuci postaju uspomene vrijedne čuvanja, a naše modne kombinacije u kojima smo ih doživjeli, postaju dijelom našeg sjećanja.     

                                Marc Jacobs mini suknja/ Mini Stripe Cropped Tee majica / Marc Jacobs Shutter Camera torba

Ljeto je, najčešće, vrijeme u kojem primjećujemo koliko je grad u kojem živimo lijep.  Toliko je divnih lokacija na kojima možemo osjetiti energiju i živost grada. Kavica na Trgu, nezaobilazni Cvjetni, živahna Tkalčićeva ili opuštena Ilica.

Gdje god krenuli, naša osobnost uvijek putuje s nama.

Kada su u pitanju izlasci i nova iskustva, ljeto je savršeno vrijeme u kojem možemo izaći iz vlastite zone udobnosti i istražiti gastronomske tajne grada. Francuskinje to uvijek čine opušteno, neopterećeno i nadasve, autentično. Bilo da u tim prilikama nosite Marc Jacobs suknju, Red Valentino haljinu ili možda neku drugu kombinaciju, prioritet je osjećati se udobno u svakom trenutku. Francuskinje to dobro znaju.

 Marc Jacobs Flower suknja/ Marc Jacobs košulja/ Red Valentino torba

Ljetni izlasci à la Parisienne iskazuju vaš osobni stil. Ne postoje pogrešne modne kombinacije ako ih nosite poput Francuskinja- autentično i samouvjereno.  A kada su u pitanju zavodničke sposobnosti, Francuskinje su itekako svjesne svoje senzualnosti. No i one, uvijek imaju barem jednog „asa u rukavu“ za kojim vole posegnuti. Ovog ljeta Marc Jacobs sandale vjeran su modni saveznik, a koraci u njima laki i samouvjereni.

                                                                                            

Marc Jacobs Sybil Anke Straps sandale