ELYSEES

Elysees Boutique modno je odredište za ljubitelje prepoznatljivog francuskog chica i francuske mode. Naziv brenda, inspiriran je čuvenom pariškom avenijom „Les Champs Elysees“

Francuskinje, osobito les Parisiennes, oduvijek su bile pojam efortless stila i spontanog chica u svakoj situaciji, a dobro poznati koncept „Joie de Vivre“  (radost življenja i uživanja u životu), Francuskinje čine tako jedinstvenim.

Za razliku od Amerikanki pa i ostalih Europljanki, Francuskinje kao da posjeduju neki urođeni instinkt kako djelovati chic, čak i ako su samo krenule u dućan ili šetnju s psom. Esencija tog šarma je upravo imati stila, a da ne djeluje kako se žena previše trudila. Pritom je ključan accessoire – modni dodaci koji običnom casual outfitu daju „ono nešto“: iznenađenje, igru, neobaveznu čaroliju.

Elysees njeguje upravo taj francuski ultimativni chic, ali i lifestyle kojeg najbolje opisuje koncept „Joie de Vivre“. Radost življenja je stil života koji Francuzi tako dobro poznaju, a kada se modnim kombinacijama doda i dašak chica, osjećamo ga u punini.

Elysees, stoga, nije samo oaza francuskog chica i mode. Elysees, kao brend koji razumije i istinski živi francuski chic, svoju radost življenja, taj čuveni “Joie de Vivre”, rado dijeli sa svim svojim kupcima.