BRENDOVI

ROCHAS

Marcel Rochas, osnivač modne kuće Rochas, tijekom desetljeća stvorio je jedinstvenu viziju ženstvenosti. Stil ženstvenosti koji je udoban, ugodan za nošenje i raskošan za gledanje.

Otkrijte luksuzni svijet pariške modne kuće Rochas koja od 1925. godine slavi profinjenost, sofisticiranost, eleganciju i ženstvenost čija je baština danas reinterpretirana od strane Alessandro Dell’Acqua.

Video: Rochas Fall Winter 2018

COACH

Coach je vodeća dizajnerska kuća modnih dodataka s dugogodišnjom reputacijom izgrađenom na kvaliteti izrade. Inspiriran i potaknut modernom vizijom i američkim stajalištem o slobodi brand dizajnira luksuz za svaki dan s autentičnošću i inovativnošću koja je jedinstvena samo za COACH. Širom svijeta, ime COACH sinonim je za bezvremenski njujorški stil.

Video: COACH Fall Winter 2018/2019

 

SONIA RYKIEL

Sonia Rykiel francuska modna dizajnerica zvana “Kraljica pletiva” postala je slavna po svojim prugastim puloverima. Bila je hrabra i odvažna modna revolucionarka koja je ostavila neizbrisiv trag u svijetu mode.

Modne tehnike koje danas susrećemo na svakom koraku dokazuju koliko je bila ispred svog vremena. Dugujemo joj natpise i slogane na majicama, šavove na vanjskoj strani odjeće, prugice, strukirane džempere popularizaciju crne boje.

Video: Sonia Rykiel Fall Winter 2018

 MARC JACOBS

Proslavljeni američki dizajner Marc Jacobs najpoznatiji je po svom istoimenom modnom brandu, te činjenici da je punih 16 godina bio na čelu kreativnog tima kultne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Za vrijeme rada u Vuittonu, Jacobs je predstavio mušku i žensku ‘ready-to-wear’ liniju, ali i brojne suradnje s umjetnicima poput Stephen Sprousea i Yayoi Kusame. Njegova bogata biografija tu ne završava, nego počinje još uspješnije razdoblje gdje Marc Jacobs postaje najveći dizajner kojeg je Amerika ikada imala.

VIDEO: Marc Jacobs Fall Winter 2018

 

RED VALENTINO

Valentino Garavani je talijanski modni dizajner najpoznatiji kao osnivač tvrtke Valentino SpA. Valentino je bio omiljen dizajner svjetskih najbolje odjevenih žena, uključujući i Jacqueline Kennedy.  Među njegovim potpisom je posebna boja tkanine, poznata kao “Valentino crvena boja.” Tijekom karijere primarne linije su mu Valentino, Valentino Garavani i R.E.D. Valentino.

RED Valentino (Romantic Eccentric Dress) je spoj glavnih linija s potpisom sofisticiranosti, razigranosti, elegancije i suvremene estetike. 

Video: RED Valentino Pre-Fall 2018