BRENDOVI

JACADI PARIS

Jacadi Paris od 1976. stvara kolekcije inspirirane bezvremenskim nasljeđem francuske mode za djecu. Kao suvremeni brend klasičnih korijena, Jacadi kreira odjeću, obuću i opremu za novorođenčad koji slave čaroliju djetinjstva. Dizajnirane za posebne prigode i svakodnevne trenutke, naše kolekcije su namijenjene dječacima i djevojčicama u dobi od 0-12 godina. Danas Jacadi Paris ima 270 butika u 39 zemalja u najljepšim gradovima na svijetu, a od prosinca 2018.godine uljepšava i Masarykovu ulicu u Zagrebu. Misija Jacadi Paris brand je u podržavanju razvoja i dobrobiti djece cijeloga svijeta. Od 2005. godine ponosni smo dio ÏDKIDS.COMMUNITY – zajednice marki posvećenih zaštiti djece.

Facebook 

Instagram

Photo: Jacadi Fall/Winter 2020

 

 

 

 

 


 

COACH

Coach je vodeća dizajnerska kuća modnih dodataka s dugogodišnjom reputacijom izgrađenom na kvaliteti izrade. Inspiriran i potaknut modernom vizijom i američkim stajalištem o slobodi brand dizajnira luksuz za svaki dan s autentičnošću i inovativnošću koja je jedinstvena samo za COACH. Širom svijeta, ime COACH sinonim je za bezvremenski njujorški stil.

Photo: COACH Fall/Winter 2020


 

 MARC JACOBS

Proslavljeni američki dizajner Marc Jacobs najpoznatiji je po svom istoimenom modnom brandu, te činjenici da je punih 16 godina bio na čelu kreativnog tima kultne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Za vrijeme rada u Vuittonu, Jacobs je predstavio mušku i žensku ‘ready-to-wear’ liniju, ali i brojne suradnje s umjetnicima poput Stephen Sprousea i Yayoi Kusame. Njegova bogata biografija tu ne završava, nego počinje još uspješnije razdoblje gdje Marc Jacobs postaje najveći dizajner kojeg je Amerika ikada imala.

Photo: Marc Jacobs Fall/Winter 2020

 

 

 

 


 

RED VALENTINO

Valentino Garavani je talijanski modni dizajner najpoznatiji kao osnivač tvrtke Valentino SpA. Valentino je bio omiljen dizajner svjetskih najbolje odjevenih žena, uključujući i Jacqueline Kennedy.  Među njegovim potpisom je posebna boja tkanine, poznata kao “Valentino crvena boja.” Tijekom karijere primarne linije su mu Valentino, Valentino Garavani i R.E.D. Valentino.

Photo: Red Valentino Fall/Winter 2020

 

 

 

 

 

 


 

SWAROVSKI 

Explore the world of Swarovski Crystal. Shop now for premium jewelry, figurines, ornaments, watches, home accessories, fashion accessories and more.